Etusivu Tuotteet ja palvelut Yhteystiedot


Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm.
Dinitrol ruosteenesto
Peltikorjaamo- ja maalaamopalvelut
Tarvike- ja varaosamyynti
Renkaiden myynti- ja asennuspalvelu
Kilpa-autojen peltikorjaukset ja maalaukset
Hinauspalvelu
Tuulilasien myynti ja asennukset
Pienkoneiden huollot

Auton maalauksen ja kuivauksen tekee erikoisautomaalarin ammattitutkinnon suorittanut henkilö maalausuunissa. Kolarikorjauksiin käytämme Autorobot -korinoikaisupenkkiä

Edustamiamme tuotteita ovat mm.

Boge iskarit, Walker pakoputket, Pilkington tuulilasit, Nokian ja Michelin -renkaat.

Voit myös hankkia kaikki auton maalaamiseen tarvittavat tarvikkeet meiltä. Myymme ja käytämme Debeer automaaleja. Maalit soveltuvat hyvin myös tee–se–itse miehelle!

Dinitrol ruosteenestokäsittely


Olemme valtuutettu Dinitrol-asema, ainoa laatuaan koko pohjoisessa Keski-Suomessa. Se tarkoittaa, että hoidamme yksilöllisesti ja ammattitaidolla autosi ruosteenestokäsittelyn. Käsittely tapahtuu tarkasti ja huolellisesti ajanmukaisen Dinol-käsittelykaavion mukaan. Kannattaa muistaa, että uusikin auto ruostuu ja useimpien autojen ruostesuojaus on suomen olosuhteisiin riittämätön.

Dinitrol-asemana, palveluvalikoimastamme löytyy neljä erilaista ruosteenestokäsittelyä. Niistä löydät varmasti sopivimman omaan tarkoitukseesi ja autosi parhaaksi. Erityisen herkkiä kohtia ruostumiselle ovat kotelot sekä sellaiset paikat joihin ei katse yllä. Nämä kaikki on otettu huomioon eri käsittely vaihtoehdoissa.

Tule tutustumaan Dinol-ruosteenestokäsittelyyn toimipaikkaamme ja keskustelemaan sinun tarkoitukseesi sopivasta vaihtoehdosta.

Kaikia tuotteitamme ja palveluitamme yhdistää huippulaatu, yksilöllisyys osaaminen.